Συνεργάτες

Για τον τομέα της ασφάλειας έχουμε τη γνώση και τις λύσεις. Αναπτύσσουμε λογισμικό  στη πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα Realview 4security, βασισμένη στην υποδομή του AWS. Εκεί μπορείτε να συνεργαστείτε με τους πελάτες σας ή με άλλες επιχειρήσεις σε αυτόν τον τομέα. 

Ταιριάξτε τις υπηρεσίες σας με άλλες που πιθανό δεν έχετε. Ίσως μία περιπολία με ένα Κέντρο Διαχείρισης Συμβάντων?  Με ένα απλό τρόπο μπορείτε να βρείτε νέους πελάτες, σε νέες χώρες, να παράξετε τις δικές σας ξεχωριστές υπηρεσίες, ή ακόμη να προωθήστε τον IoT αισθητήρα σας στον κόσμο.

Καλώς ήρθατε στη Reform Information Systems ΑΕ.

Επικοινωνήστε
iot

Ελάτε σε ένα νέο κόσμο ασφάλειας


Το IoT είναι εδώ. Διαχειριστείτε κάθε ηλεκτρονική συσκευή του Πελάτη σας.  Δώστε τους υψηλή ποιότητα, στα επείγοντα τους, στις υπηρεσίες επίβλεψης, στις δράσεις σας. Ο τομέας των Κέντρων Διαχείρισης της Ασφάλειας (Κ.Δ.Α.) αλλάζει ταχύτατα.

Συνδεθείτε στη πλατφόρμα Realview 4security με ευκολία. Προσθέστε κάθε συσκευή του Πελάτη σας, το σύστημα συναγερμού, το σύστημα βίντεο επιτήρησης, κάθε εντοπιστή θέσης, κάθε αισθητήρα, κάθε συσκευή IoT. Παρακολουθήστε, διαχειριστείτε και δράστε άμεσα προς όφελος του πελάτη σας.

Δε χρειάζεστε κανέναν ειδικό εξοπλισμό, όπως διακομιστές, λειτουργικά συστήματα, δέκτες σημάτων, ειδικό λογισμικό παρακολούθησης σημάτων, αντιικά λογισμικά, δρομολογητές, συσκευές τείχους προστασίας, υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και μεγάλα UPS και εγκατάστασεις ρεύματος. Τίποτα !!. Όλα αυτά είναι η πλατφόρμα Realview 4security. Βασισμένη στην υποδομή της Amazon AWS και συνδεδεμένη με τα δικά σας κτήρια, στους Η/Υ σας,  με ασφάλεια.

θέλω προσφορά

Ζητήστε μία προσφορά

Θα σχεδιάσουμε τη καλύτερη λύση για εσάς και μπορείτε να δοκιμάστε τη λύση

Πληρώστε

Συμβάσεις για
1έτος, 3έτη ή 5έτη

Ελάτε στη πλατφόρμα

Αξιοποιήστε τη στο έπακρο. Ετοιμαστείτε για τον νέο κόσμο του  IoT

Παράδοση

Εμείς θα κάνουμε τις εργασίες του IT, την υλοποίηση στο AWS και την εκπαίδευση του προσωπικού σας. Εσείς θα πραγματοποιήσετε τις υπηρεσίες ασφάλειας στους πελάτες σας

realview

Ιδιοκτήτες συσκευών ή λογισμικού λήψης σημάτων ασφαλείας (δέκτες)

Εάν είστε ιδιοκτήτης μίας εταιρείας Κ.Δ.Α. και επιθυμείτε να ενοικιάσετε την υποδομή των δεκτών σημάτων ασφαλείας, τώρα μπορείτε να το πράξετε!  Σας υποσχόμαστε υπηρεσίες 5 αστέρων. Συνδεθείτε με το Realview @ AWS και κερδίστε από το πρώτο συνδεδεμένο σύστημα. Αποκτείστε πρόσβαση σε μία νέα λίστα πελατών σε πολλές χώρες.

Είναι απλό.  Επικοινωνήστε μαζί μας